17. 5. 2024   |   svátek má Aneta
 

Kuřecí delikatesa

Název Množství a jednotka
kuřecí stehna 4 ks
bílý pepř
sůl

marináda

Název Množství a jednotka
olej 3 lžíce
hořčice 1 lžička
kečup 1 lžíce
worchestrová omáčka 1 lžíce
rum 1 lžíce
Zobrazit všechny ingredience
oběd
Porce: 4
Kuchyně: česká
Příprava: 03 h.
Vaření: 40 min.
Jarča



Postup
Kuřecí stehna omyjeme a osušíme.
Ve větší míse si připravíme marinádu. Olej, hořčici, kečup, worcesterskou omáčku, rum, med, prošleháme a přidáme mletý kmín, bílý pepř a vše promícháme. Stehna posolíme a naložíme do připravené marinády. Necháme odležet 3 hodiny.
Na pánev dáme olej a stehna smažíme ze všech stran do měkka. Pokud je třeba mírně podlijeme vodou nebo vývarem.


Další fotografie
 


RECEPTY

Pečená hovězí žebírka

Postup: Pěkná hovězí žebírka omyjeme, osušíme a nakrájíme nebo nasekáme na menší... zobrazit recept

RECEPTY

Kečup z jablíček

Postup: Jablka oloupeme, vykrájíme jádřinec a nakrájíme na menší dílky.Cibuli oloupeme... zobrazit recept

RECEPTY

Makrout el Louz (Marocké mandlové cukroví)

Postup: Mandle spaříme a ještě horké oloupeme. Rozmixujeme najemno nebo pomeleme... zobrazit recept

RECEPTY

Kotlety na šlehačce

Postup: Kotlety (s kostí nebo bez, je to jedno) zlehka naklepeme, mírně osolíme,... zobrazit recept

RECEPTY

Kmínová polévka s vejcem

Postup: Nejdříve si nasucho opražíme hladkou mouku, budeme potřebovat 2 lžíce.... zobrazit recept

BABKA KOŘENÁŘKA

Med

Už staří Egypťané si cenili med pro své blahodárné účinky. V tzv. Smithově... zobrazit článek

RESTAURACE

Koishi

Základ nabídky tvoří originálně a moderně pojatá česká klasika a fusion...